Distributie

Om de one-stop-shop voor hun klanten te zijn met een breed assortiment van chocolade en snoep artikelen, zoekt BIP altijd naar distributie mogelijkheden van derde partijen. BIP is trots op de distributierechten voor bekende merken als Guylian, Zaini en Pez om het assortiment aan te vullen.

 

Binnen Nederland is BIP de exclusieve distributeur van het wereldberoemde Belgische chocolademerk Guylian. Guylian staat bekend om zijn beste Belgische chocolade, afkomstig uit een uitzonderlijke mix van West-Afrikaanse cacaobonen die aan hoge eisen voldoen. Alle Guylian chocolade zijn gemaakt met 100% pure cacaoboter.

 

BIP is de exclusieve distributeur van PEZ-producten op de Duitse markt. Het wereldberoemde merk met hun brede assortiment van gelicentieerde dispensers, verkoopt haar producten wereldwijd in meer dan 80 landen. Van dispenser tot snoep, er is een PEZ voor iedereen.

 

Voor de Spaanse markt is BIP de exclusieve distributeur van de bekende chocolade eieren van Zaini. De kenmerkende eigenschappen van Luigi Zaini’s producten zijn de creatieve middelen die worden besteed aan de verpakking, de kwaliteit en de selectie van verrassingen in de producten die speciaal zijn ontworpen voor kinderen.