Account Support Medewerker

ACCOUNT SUPPORT MEDEWERKER | 40 UUR (1 fte)

 

BIP Holland is als ontwikkelaar, producent en distributeur van licensed fun snacking novelties marktleider in haar branche, met bekende karakters en merken zoals Disney- Pixar, Universal, Dreamworks, Nickelodeon en nog veel meer. BIP zorgt ervoor dat ieder kind kan genieten van de betoverende kracht van bijvoorbeeld Frozen, Toy Story, Minions en Paw Patrol. Ter uitbreiding van ons account support team zijn wij op zoek naar een echte teamplayer!

 

Wat ga je doen?

Als Account Support Medewerker, ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de accountmanagers en heb je klantcontact in relatie tot het verwerken van de orders. Als geen ander weet jij het serviceniveau naar een hoger level te brengen. Je zit in het hart van onze business en daarom werk je nauw samen met je collega’s van Marketing, Logistics, Finance, Design en onze kantoren in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit het bevestigen en verwerken van orders, de klant optimaal voorzien van de gewenste informatie (logistieke gegevens, afbeeldingen, monsters, etc.), signaleren van problemen en zorgdragen voor een correcte en tijdige afhandeling van de bestellingen.

 

Wat breng je mee?

Je houdt van een uitdaging en bent alleen tevreden met het beste resultaat; je bent een harde werker die net even dat stapje extra wilt zetten. Je bent nieuwsgierig, gedreven en een echte teamplayer. Daarbij kun je goed overzicht houden en werk je gestructureerd, klantgericht en ben je stressbestendig.

Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en in de afgelopen jaren heb je in een vergelijkbare rol je ervaring opgedaan.

Tenslotte ben je een kei op het gebied van SAP, waarin je een belangrijke rol binnen BIP gaat vervullen. Je schrijft vloeiend Nederlands en Engels; Duits en Frans zijn mooie pre’s.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Je krijgt van ons een prima salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en je collega’s zijn de allerleukste collega’s die er zijn. Geen dag zal hetzelfde zijn; er ligt altijd weer een nieuwe vraag op je te wachten. Kortom, een uitdagende functie bij een internationaal opererende organisatie met goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een open en informele bedrijfscultuur.

 

Reageer nu!

Houd je van een uitdaging? Ben jij onze nieuwe collega? Dan ontvangen wij je motivatie en je CV graag via myjob@bip.nl. De reactietermijn van deze vacature sluit op 10 juni 2022.