Financieel Medewerker

Financieel medewerker (1 fte)

 

BIP is als ontwikkelaar, producent en distributeur van licentie food producten marktleider in Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Breda en wordt ondersteund door verkoopkantoren in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Met distributie in ca. 70 landen wereldwijd en een uitgebreid assortiment aan healthy snacking, candy novelty & chocolade producten onder de meest bekende kinderlicenties van o.a. Disney, Universal, Dreamworks, Nickelodeon (denk aan Frozen, Minions, Cars, Paw Patrol) is BIP actief binnen verschillende verkoopkanalen: van food & non-food retail tot wholesale en out of home. Met circa 55 medewerkers wereldwijd, realiseren wij een omzet van zo’n 45 miljoen.

 

Voor BIP Holland zoeken wij een Financieel medewerker (1 fte). Als Financieel medewerker werk je zorgvuldig, ben je enthousiast en integer en vind je het leuk om voor een internationaal opererend hoofdkantoor te werken. Voor meer info over ons bedrijf en de producten, zie: www.bip.nl.

 

Functieomschrijving: 

Je bent werkzaam in een dynamische en pragmatische omgeving waarin de Financieel medewerker de volgende werkzaamheden en verantwoordelijkheden heeft:

 

Finance:

  • Verwerken van bankafschriften
  • Het verzorgen van de debiteuren- en crediteurenadministratie
  • Verantwoordelijk voor een deel van de administratie van BIP Holland
  • Samen met de collega’s op de afdeling verzorg je de maandafsluiting
  • Diverse rapportages, zoals bijvoorbeeld voor het CBS

Profiel:

  • HBO werk- en denkniveau in een functie-gerelateerde opleiding;
  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functie bij een internationaal opererende onderneming;
  • Gezien het internationale karakter van de onderneming is een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift een vereiste. Duits en/of Frans is een pré;
  • Accuraat, integer en enthousiast
  • Uitstekende kennis van Microsoft Office programma’s, kennis van SAP is pre;

 

Kortom, een veelzijdige functie binnen een dynamische en internationaal opererende organisatie met goede arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Onze bedrijfscultuur is open en informeel. Denk jij dat deze vacature bij jou past, dan ontvangen wij graag voor 31 mei 2022 jouw Curriculum Vitae en motivatiebrief via myjob@bip.nl t.a.v. de afdeling HR.

 

Alleen complete sollicitaties (CV en motivatiebrief) worden in behandeling genomen.

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld