License Marketing Coordinator

 

LICENTIE MARKETING COORDINATOR | 40 UUR

Bip is als ontwikkelaar, producent en distributeur van licensed fun snacking novelties marktleider in haar branche, met bekende karakters en merken zoals Disney- Pixar, My Little Pony, Universal en nog veel meer. BIP zorgt ervoor dat ieder kind kan genieten van de betoverende kracht van bijvoorbeeld Frozen, Toy Story of de Minions. En jij mag samen met je collega’s deze fun tot leven brengen!

 

Wat mag je van ons verwachten?

Je krijgt van ons een prima salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden w.o. 25 vakantie dagen per jaar. Je mag van ons alle snoepjes proeven en speelgoedjes uitproberen Jen je collega’s zijn de allerleukste collega’s die er zijn. Een lekkere lunch tussen de middag en een vrijdagmiddagborrel vinden wij ook erg belangrijk. Geen dag zal hetzelfde zijn; er ligt altijd weer een nieuwe vraag op je te wachten. Ben je in voor een uitdaging? Dan kun je m krijgen ook! Kortom, een top baan bij een fun & mooi bedrijf.

 

Wat staat je te doen!

Nog voordat Disney of Universal de nieuwste film heeft aangekondigd, ben jij al op de hoogte. Je weet wanneer de film uitkomt en wat er moet gebeuren. Jij zit vooraan en ziet nieuwe kansen. Omdat jij alles als eerste weet, kunnen wij onze klanten steeds weer opnieuw verrassen. Als Licentie Marketing Coördinator, heb jij de contacten met de licentiegevers, ontwikkel je gedegen analyses, presentaties en rapportages. Voor je collega’s en de licensoren, bewaak je de licentiecontracten, bezoek je internationale sales- en licentiebeurzen en bijeenkomsten. Je zit in het hart van onze business en daarom werk je nauw samen met je collega’s van Marketing, Sales, Finance, Design en onze kantoren in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Tsjechië, Polen en het Verenigd Koninkrijk.

 

Wat breng je mee?

Je houdt van een uitdaging en bent alleen tevreden met het beste resultaat; je bent een harde werker die net even dat stapje extra wil zetten. We weten allemaal wat er moet gebeuren maar jij moet het gewoon gaan DOEN. Voor deze rol zoeken we een relatieman/-vrouw met een hoge gunfactor. Je bent nieuwsgierig, gedreven en een echte teamplayer, want alleen is maar alleen en samen ben je sterker. In deze rol verwachten we dat je goed met cijfers en contracten overweg kan, hele goede communicatieve vaardigheden bezit en dat je super accuraat en secuur bent. Kennis van de licentiemarkt is een préen je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels; overige talen zijn mooie pre’s.

 

Reageer nu!

Ben jij de juiste man/vrouw voor deze baan, mail dan je motivatie en je CV naar myjob@bip.nlo.v.v. Licentie Marketing Coördinator.

Heb je toch nog vragen, neem dan contact op met onze International Marketing Manager A. Stege |tel:+31 76 767 66 00.