Disclaimer

Website

De informatie die deze website bevat is alleen bestemd voor algemene doeleinden. De informatie op deze website wordt door BIP Holland B.V beschikbaar gesteld. BIP Holland B.V. streeft er naar om deze informatie up to date te houden.

BIP Holland B.V. geeft geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook, expliciet of impliciet, in het kader van volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde grafische afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Elk vertrouwen dat door u in zulke informatie gestoken wordt, is op eigen risico.

 

BIP Holland B.V. is op geen enkele manier aansprakelijk voor het verlies of beschadigen van dataverlies, verdiensten die daaruit komen in connectie met het gebruik van deze website.

 

U kunt door deze website terecht komen bij andere websites. Deze behoren niet tot het eigendom van BIP Candy & Toy. Wij hebben geen toezicht op de aard, content en beschikbaarheid van deze websites. Het inbegrip van iedere link op deze website bevat geen implicatie van aanbeveling of ondersteuning van de perspectieven die daar achter schuilen.

 

 

E-mail

Alle boodschappen via e-mail (inclusief bijlagen) worden vertrouwelijk gestuurd aan BIP Candy & Toy. BIP Candy & Toy kan geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de nauwkeurigheid of betrouwbaarheid van de informatie in deze boodschap (inclusief bijlagen), noch zal de informatie worden geïnterpreteerd als een verplichting van BIP Candy & Toy. De informatie die in de berichten (inclusief bijlagen) zit van BIP Candy & Toy kunnen vertrouwelijk en bestemd zijn enkel voor het gebruik van de desbetreffende ontvanger. Als u niet de desbetreffende ontvanger bent, dan wordt u vriendelijk verzocht door BIP Candy & Toy om het bericht (inclusief bijlagen) zonder te openen, te verwijderen. BIP Candy & Toy attendeert u dat het het openbaren, kopiëren of distribueren van deze berichten (inclusief bijlagen) streng verboden en onwettig zijn.