Vacature Interne Accountmanager

 

                        INTERNE ACCOUNTMANAGER | 40 UUR (1 fte)

 

BIP Holland is als ontwikkelaar, producent en distributeur van licensed fun snacking novelties marktleider in haar branche, met bekende karakters en merken zoals Disney, Pixar, Universal, Dreamworks, Nickelodeon en nog veel meer. BIP zorgt ervoor dat ieder kind kan genieten van de betoverende kracht van bijvoorbeeld Frozen, Toy Story, Minions en Paw Patrol. Ter uitbreiding van onze afdeling Salessupport zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

 

Wat ga je doen?

Als Interne accountmanager ben je werkzaam voor onze Salesmanager en Export Managers. Jouw werkzaamheden zorgen er voor dat genoemde managers zoveel mogelijk “buiten” zijn. Je ziet kansen, maakt analyses, bereidt gezamenlijk de bezoeken voor en optimaliseert de verkoopprocessen. Een order volg jij vanaf het moment dat deze wordt ontvangen, tot aan de uitlevering en facturering. Jij zorgt ervoor dat alle betrokkenen volledig zijn geïnformeerd, dat gestelde deadlines worden gehaald en signaleert tijdig eventuele knelpunten om deze zo snel mogelijk op te lossen.

Je bent een belangrijke spil in de organisatie en schroomt niet om vragen te stellen. Om je werkzaamheden goed uit te kunnen voeren is feitelijke communicatie erg belangrijk.

 

Wat breng je mee?

Je bent een teamspeler die bovengemiddeld klantgericht, flexibel, stressbestendig, nieuwsgierig, gedreven en goed in plannen en organiseren is. Dat je gestructureerd werkt en prioriteiten kunt stellen vinden wij vanzelfsprekend. Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en bent bekend met ERP-systemen, bij voorkeur SAP Business by Design.

Gezien het internationale karakter van onze organisatie is uitstekende kennis van tenminste de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift een vereiste. Kennis van de Duitse en/of Franse taal is een pre.

Bij voorkeur ben je woonachtig binnen een straal van 30 km rondom Breda.

 

Wat mag je van ons verwachten?

Een goed salaris met bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en de volop ontwikkelmogelijkheden binnen een open en informele bedrijfscultuur.

 

Reageer nu!

Houd je van een uitdaging? Ben jij onze nieuwe collega? Dan ontvangen wij je motivatie en je CV graag via myjob@bip.nl. De reactietermijn van deze vacature sluit op 1 mei 2023.

 

 

Acquisitie is naar aanleiding van deze functie is niet gewenst.